PiotrWie Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Do ramy, w której obecnie jest stara przerzutka Shimano SIS zamontowana w sposób widoczny na zdjęciu chciałbym zamontować przerzutkę STX RC z lat 90-tych ( RD-MC38 ) montowana na śrubę. Z tego co znalazłem wynika że potrzebuje adaptera przerzutki tylnej, czy ktoś może mi podpowiedzieć jaki kupić, najlepiej wraz z numerem katalogowym części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Nie potrzebujesz adaptera, bo w tej ramię masz już gwintowany hak. Wykręcasz starą i w to miejsce wkręcasz nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Wiem że nie potrzebuję haka ale porównując obie przerzutki stwierdziłem, że montując nową do nagwintowanego otworu uzyskam przesunięcie w przód i w górę. Czy nie potrzebuję czegoś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Nie potrzebujesz. Konstrukcja przerzutek jest nieco inna, ale STX będzie działał bez zarzutu wkręcony bezpośrednio do haka w ramie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrWie Napisano 4 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi