Silence Napisano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Witam! Na sprzedaż praktycznie nowy rower TREK DUAL SPORT 3 2022 w kolorze Matte BLACK w rozmiarze M. Link do sklepu ze specyfikacją. Rower zakupiony 30.03 w sklepie DobreRowery, natomiast użytkowany od połowy kwietnia. Wykorzystywany jedynie na dojazdy do pracy, około 15 km dziennie po asfaltowej ścieżce rowerowej. W rowerze zamontowane dodatkowo błotniki w kolorze „Carbon” oraz nóżka Giant City. Jest to mój pierwszy rower od X lat i niestety ale nie trafiłem z rozmiarem i mam zamiar poszukać jednak czegoś innego, błąd amatorski. Następnym razem pojadę już do sklepu, zrobię przymiarki i dopiero podejmę decyzję zamiast kupić w ciemno. Cena: 3 200 zł Rower znajduje się we Wrocławiu. Zdjęcie 1 Zdjęcie 2 Zdjęcie 3 Zdjęcie 4 Zdjęcie 5 Zdjęcie 6 Zdjęcie 7 Zdjęcie 8 Zdjęcie 9 Zdjęcie 10 Zdjęcie 11 Zdjęcie 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silence Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 SPRZEDANY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi