Gość Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Witam Jestem zainteresowanym przeróbka mojego roweru na elektryka a nie mam pojęcia co w tej chwili jest do kupienia bo nigdy się tym nie interesowałem. Właśnie naprawili mi kolano (artroskopia) i stwierdziłem że w ten sposób trochę je odciąże. Dużo tego wszystkiego na necie jest i nie chce kupić jakiegoś badziewia . Co lepsze ? Zestaw typu Bafang montowany pod rama czy raczej ten z napędem w tylnym kole ? Jaka moc silnika , jaka bateria tak bym mógł się dobrze wyszalec w lesie ? Mój rower to Giant Trance 3 z 2019 r Waze jedyne 70 kg także na pewno nie będę sugerował się tym który zestaw jest lżejszy. Jazda głównie po lesie ryzyko i adrenalina jakby ktoś pytał:) także chce trochę więcej mocy niż przeciętny użytkownik elektryka . Czy te gotowe zestawy są w ogóle dobre ? Czy 3/4 tyś wystarczy na wszystko? Jeżeli ktoś ma czas i ochotę podzielić się wiedzą będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuję za pomoc . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 2 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi