Hubert102 Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 Witam. Zakupiłem ostatnio rower Giant Roam 1. Jestem z niego bardzo zadowolony. Po wizycie w serwisie Pan zwrócił uwagę czy czasem nie było gumowych osłon łożysk w przednim kole. Nic takiego nie było jak składałem rower i zastanawiam się czy to dokupić? Cytuj
Garlock Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 Skoro to nowy rower, to zgłościć do Gianta lub sprzedawcy brak osłon. Powołać się na informację z serwisu. Załączenie zdjęć wskazane. 1 Cytuj
Garlock Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 Jak masz łożyska zamknięte (ZZ lub RS) i jeździsz tylko w suche dni, nie myjesz roweru wężem czy myjką to da się jeździć bez nich. Ale jak chcesz, żeby osłonić łożyska przed wodą i brudem i przedłużyć ich czas życia, to warto założyć osłony (skoro producent piasty je przewidział). 1 Cytuj
Hubert102 Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Napisano 2 Czerwca 2023 Idzie coś takiego dokupić na własną rękę w razie czego? bo rower zamawiałem ze strony bikester, napisałem do nich email w tej sprawie 3 dni temu ale na razie cisza. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi