XC100S Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 (edytowane) No wiesz, zawsze jest powtarzane tu na forum że "rama jest najważniejsza" więc ... 😁 Natomiast krytykujący RR, najbardziej przeszkadza im napis na ramie. https://www.decathlon.pl/p/rower-mtb-rockrider-race-900-team-edition-xx1-axs-limited-edition/_/R-p-334031?mc=8654749 Edytowane 5 Czerwca 2023 przez XC100S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 Po pierwsze: specyfikacja nie zgadza się z tym ze zdjęcia. Po drugie: nie widziałem na forum nikogo kto by krytykował model z linku za 19 000 zł 😀. W zdecydowanej większości chodzi o tańsze modele, które na obecny moment nie są już tak konkurencyjne jak kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 "nie są tak konkurencyjne" czyli jeszcze trochę są 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 He He to jak wino z Biedronki za 100 zł, żeby nie było, że mam coś przeciw winom z Biedronki😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2023 Nie no, rozwiń bo nie miałem okazji skosztować, wina z biedronki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi