Ineffable Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Dobry wieczór wszystkim. Ma może ktoś doświadczenie ze stojakami rowerowymi na taras, które umożliwiają umieszczenie roweru na nim w pionie. Oczywiście mam świadomość, ze są dziesiątki różnego rodzaju stojaków, wchodząc nawet na Allegro widzę setki wyników, ale zależy mi, aby zajmował on jak najmniej miejsca, ale przy tym był bardzo stabilny - nie mam żadnej możliwości dodatkowego przymocowania go - ani od dołu, ani od góry, ani po bokach. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Edytowane 1 Czerwca 2023 przez Ineffable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wymiennik Napisano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2023 Kiedyś na balkonie miałem o podobnej konstrukcji co poniższy: https://allegro.pl/oferta/stojak-rowerowy-serwisowy-pionowy-wieszak-duzy-13425630864 Nie dokładnie taki sam, ale o podobnej konstrukcji. Nie sprawdził się. Rower był mało stabilny i przewracał się do tyłu. Musiałem zamontować uchwyty naścienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi