gtr01 Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Witam jak w tytule. https://allegro.pl/oferta/antykradziezowe-zaciski-kol-xlc-kola-sztyca-3-szt-11228466609?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_content=ps&utm_term=test&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_uzsd_sport_rowery_pla_pmax_ps&ev_campaign_id=19694848528 Ma ktoś takie cudo? Jak z siła docisku czy to nadaje się tylko po bułki do sklepu? Nie chciałbym sytuacji że skoczę rowerem i koła odlecą 😅 Może są takie tylko lepiej wykonane, nie szukałem jeszcze dogłębnie. Jak ktoś ma to może polecić coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Córka ma w rowerze do szkoły. Ponieważ to single speed to w górach tym nie jeździ. Ale kilka lat już hula, jakieś bunny hopy wytrzymuje. Nie wygląda na słabsze niż zacisk. Tylko ten do sztycy trochę za długi. Antykradzieżowe to bez przesady, ale ładne i lekkie. Nie luzują się. Raczej sens w xc aby skrobać gramy niż do ostrzejszej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Jak dotąd nikt nie wymyślił nic lepszego niż połączenia śrubowe. Kolega stosuje aby odchudzić rower, na ali są wersje z osią tytanową…. Wada - trzeba z sobą wozić imbus w razie w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seawolf688 Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Od lat jeżdżę na accent bolt. Takie: https://allegro.pl/oferta/komplet-zaciskow-bolt-niebieskie-p-t-12087850327 śmigam po lasach, korzeniach, kamieniach i trzyma to świetnie - dokręcane kluczem dynamometrycznym z siłą jaką zaleca shimano (coś w okolicach 8 Nm z tego co pamiętam). Ma je również mój syn w rowerze, którym dojeżdża do szkoły, żona i kumpel. Szczerze polecam bo trzyma bardzo dobrze i nie mamy z zaciskami jakichkolwiek problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Również mam starą wersję Accent Bolt, czyli ówczesny Dartmoor Bolt i spisują się bardzo dobrze od lat. Nie mam żadnych zastrzeżeń do ich działania, generalnie nie ma tam filozofii i zwyczajnie spełniają swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manniol Napisano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2023 Używam TranzX antykradzieżowe. Dają radę, byle nie zgubić ich kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtr01 Napisano 10 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 Pomoże mi ktoś jakie to ma wymiary długość i średnicę bo nie mam suwmiarki. Rower polygon xtrada 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2023 A co chcesz z tym zrobić? Z reguły szpilki mają taką standardową długość. Średnica 5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi