Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 Cześć, Jak w temacie. Jakieś opinie o sklepie IMP-rowery? Ktoś kupował? Może coś powiedzieć? https://www.imp-rowery.pl/ Z góry dzięki. Cytuj
kamilodirt Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 Na dzień dobry przywitał mnie taki oto komunikat: regulamin niby ok Cytuj
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Napisano 1 Czerwca 2023 Dziwne, u mnie ładuje się bez problemu a korzystam ze służbowego, świetnie zabezpieczonego laptopa. Pewnie kwestia zapory sieciowej - takie problemy wyskakują nawet w ładowaniu programów księgowych 🙃 Na googlach widziałem różne opinie - jedni bardzo zadowoleni inni mniej. Z doświadczenia tylko wiem, że ludzie chętniej dzielą się tymi negatywnymi doświadczeniami niż pozytywnymi. Jak dla mnie jedna jaskółka wiosny nie czyni. Cytuj
RabbitHood Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 Skąd ludzie codziennie wyciągają jakieś przypadkowe sklepiki do oceny? Cytuj
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Napisano 1 Czerwca 2023 @RabbitHood Zapewne z tego samego powodu co ja - mają upatrzony rower, który prawie nigdzie nie jest dostępny 😂 Cytuj
KSikorski Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Na podstawie umowy zlecenie. 😄 Edytowane 1 Czerwca 2023 przez KSikorski Cytuj
Mihau_ Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 No to skoro jest taki upatrzony i musisz go mieć a nie jesteś pewien sklepu to trzeba zatankować auto i łutututu do kalisza Cytuj
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Napisano 1 Czerwca 2023 Kuur** Panie przecie to 350km xD Pal licho jakby skończyło się zakupem, a niech coś będzie nie tak... Cytuj
Mihau_ Napisano 1 Czerwca 2023 Napisano 1 Czerwca 2023 Czyli twoja chęć posiadania akurat tego modelu jest wyceniona na mniej więcej trzy stówy (czy ile tam twoje auto spali przez 700km). Cytuj
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Napisano 1 Czerwca 2023 Raczej chodzi o to że i tak znacznie przekraczam swój budżet, auto niestety spali więcej Cytuj
Theartem Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Napisano 7 Czerwca 2023 Jakby ktoś kiedyś szukał opinii na temat sklepu: Polecam, realizacja ekspresowa - rower dostałem po jednym dniu roboczym. Jestem mega zaskoczony, rower dobrze zapakowany, miła obsługa telefoniczna. Chodziło o Rometa Aspre 2 w kolorze czarno-czerwonym, rozmiar 56. Prawie nigdzie niedostępny a tutaj mieli aż 2 sztuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi