Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Cześć, Jak w temacie. Jakieś opinie o sklepie IMP-rowery? Ktoś kupował? Może coś powiedzieć? https://www.imp-rowery.pl/ Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Na dzień dobry przywitał mnie taki oto komunikat: regulamin niby ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Dziwne, u mnie ładuje się bez problemu a korzystam ze służbowego, świetnie zabezpieczonego laptopa. Pewnie kwestia zapory sieciowej - takie problemy wyskakują nawet w ładowaniu programów księgowych 🙃 Na googlach widziałem różne opinie - jedni bardzo zadowoleni inni mniej. Z doświadczenia tylko wiem, że ludzie chętniej dzielą się tymi negatywnymi doświadczeniami niż pozytywnymi. Jak dla mnie jedna jaskółka wiosny nie czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Skąd ludzie codziennie wyciągają jakieś przypadkowe sklepiki do oceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 @RabbitHood Zapewne z tego samego powodu co ja - mają upatrzony rower, który prawie nigdzie nie jest dostępny 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) Na podstawie umowy zlecenie. 😄 Edytowane 1 Czerwca 2023 przez KSikorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 No to skoro jest taki upatrzony i musisz go mieć a nie jesteś pewien sklepu to trzeba zatankować auto i łutututu do kalisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Kuur** Panie przecie to 350km xD Pal licho jakby skończyło się zakupem, a niech coś będzie nie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Czyli twoja chęć posiadania akurat tego modelu jest wyceniona na mniej więcej trzy stówy (czy ile tam twoje auto spali przez 700km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theartem Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Raczej chodzi o to że i tak znacznie przekraczam swój budżet, auto niestety spali więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Co to w ogóle za unikatowy rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Theartem Napisano 7 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 Jakby ktoś kiedyś szukał opinii na temat sklepu: Polecam, realizacja ekspresowa - rower dostałem po jednym dniu roboczym. Jestem mega zaskoczony, rower dobrze zapakowany, miła obsługa telefoniczna. Chodziło o Rometa Aspre 2 w kolorze czarno-czerwonym, rozmiar 56. Prawie nigdzie niedostępny a tutaj mieli aż 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi