Pini Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 Cześć, po lekturze forum udało mi się skompletować nowy napęd ale poległem na przerzutce. Koniecznie chcę bez "wyświetlacza", wyparzyłem sobie SL-M8130 ale teraz widzę, że Linkglide nie są kompatybilne ze zwykłymi przerzutkami. Faktycznie to tak jest czy tylko "opis" a działa normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 No dobrze ale dlaczego bez monitorka? Zawsze możesz sobie szybkę zamazać korektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 31 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 Przecież w manetce M8000 jest możliwość odkręcenie monitorka i zastąpienia go zaślepką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pini Napisano 1 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Ooo dzięki bardzo, na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Przy zakupie nowej manetki w wersji pudełkowej w komplecie masz monitorek i zaślepkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar_1978 Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Potwierdzam... zakupiłem właśnie m8000 i monitorek wywalony i wpadła zaślepka która jest w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi