Molekpl Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Jak w tytule, zamawiałem od kilku dostawców z allegro i zawsze przychodzą czarne bez napisów, czy jest możliwość kupienia na metry nie w kawałkach z napisem Sp41 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Z tego co wiem, to nie. Ten z rolki jest tylko z wytłoczonym napisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 (edytowane) Ja kupuję na metry i zawsze jest napis. Tak samo linki powlekane oryginalne mają na baryłce wybite "S" . A na ale drogo to same podróbki. Kupuje się w sprawdzonym sklepie co wiem ,że bierze od dystrybutora. Edytowane 30 Maja 2023 przez pecio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 30 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Jaki to sprawdzony sprzedawca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 U mnie lokalny fizyczny sklepik rowerowy gdzie mają takie proste podstawowe rzeczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi