Ambercat55 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Szanowni Państwo, Jestem w trakcie przygotowywania raportu z analizą działań e - marketingowych Centrum Rowerowego. Jest to jeden z największych graczy na rynku internetowej sprzedaży rowerów i trudno nie natknąć się na ich oferty podczas przeglądania Intetnetu. Ciekawi mnie, jak społeczność rowerowa ocenia ten sklep; jakie ma zalety, a jakie wady? Czy jest on pierwszym wyborem dla doświadczonych kolarzy, a może swoją ofertą dociera głównie do początkujących? Czy strona internetowa sklepu wygląda zachęcająco? Aby móc jak najobiektywniej ocenić działania firmy, zwracam się z serdeczną prośbą o wypełnienie przygotowanej przeze mnie ankiety: https://forms.gle/BNenRb3kTJprv2PbA Będę wdzięczny za każdą odpowiedź, jednak najlepiej jeśli mają Państwo jakieś doświadczenie związane z zakupami rowerowymi w Internecie. Kwestionariusz jest anonimowy, a wnioski opracowane na jego podstawie postaram się zamieścić na forum. Z góry dziękuję - student i rowerzysta (co prawda lichy, ale jednak) Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Mam tam sporo rzeczy kupionych w tym sklepie. Nigdy żadnego problemu nie było. Wszystko aktualizowane na bieżąco jeśli czegoś nie ma to faktycznie tego nie da się kupić. Jeśli jest na stanie można w ciemno kupować. Poza tym wystarczy poszukać opinie na forum innych kupujących w tym sklepie. Wystarczy w wyszukiwarkę wejść i wpisać ,,Centrum Rowerowe" 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 ale zrąbana ta ankieta, zrezygnowałem na "Proszę ocenić poszczególne aspekty działalności marketingowej firmy CentrumRowerowe.pl:" brak możliwości pominięcia pytania, sorry ale nie śledzę działań marketingowych firmy CR, na reklamy mam wyrypane, nie kupuję na podstawie reklam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HJG Napisano 3 Października Udostępnij Napisano 3 Października Bardzo źle oceniam ten sklep. Kupiłem w nim amortyzator przedni RS Revelation 27,5" (f-ra FAS/41334/MS1/09/2023). Bezzwłocznie po rozpoczęciu użytkowania w lipcu 2024 ujawnił się wyciek oleju spod uszczelki kurzowej prawej goleni wywoływany pracą amortyzatora. Zgłosiłem usterkę na gwarancji, odesłałem do sklepu w sierpniu 2024. Po pięciu tygodniach przetrzymywania, po moich interwencjach i w końcu żądaniu zwrotu pieniędzy lub wysłania nowego amortyzatora moje żądanie odrzucono bez jakichkolwiek wyjaśnień, a amortyzator odesłano bez słowa komentarza. . Był zachlapany olejem, z niesprawną regulacją tłumienia odbicia. Po mojej kolejnej interwencji polecono mi ponownie wysłać amortyzator do sklepu, co zrobiłem. Przez kolejne dwa tygodnie pozostawałem bez informacji o postępowaniu. Moje telefoniczne zapytania były zbywane. Z tego powodu połowę sezonu rowerowego nie mogłem używać roweru. Wobec tego wysłałem w tej sprawie pismo do Prezesa Zarządu spółki DADELO S.A., z prośbą o interwencję, Zostałem zlekceważony. Jako odpowiedź otrzymałem powtórzoną z mailowej infolinii informację, że amortyzator jest w naprawie i oczekuje na dostawę części naprawczych. Powyższa informacja jednoznacznie potwierdza to, że wcześniej, po pięciu tygodniach oczekiwania przysłano mi jako naprawiony niesprawny amortyzator. Biorąc pod uwagę, że sprawne działanie zawieszenia roweru ma znaczenie decydujące dla bezpiecznej jazdy, w warunkach terenowej jazdy górskiej, zostałem narażony przez sklep Centrum Rowerowe (Spółkę DADELO S.A) na wypadek podczas użytkowania roweru. Ponadto, zostałem przez personel sklepu i Zarząd Spółki potraktowany arogancko i zlekceważony. Dziś, to jest 03.10.2024r. pozostaję nadal bez możliwości korzystania z roweru i bez wiedzy, kiedy taka możliwość nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi