koba33 Napisano 30 Maja 2023 Udostępnij Napisano 30 Maja 2023 Od 18- 30.06.2023 mam urlop. Wybieram się na Velo Dunajec. Czas 3 do 5 dni. Byłby ktoś chętny? https://www.znajkraj.pl/velo-dunajec-najpiekniejszy-szlak-rowerowy-w-polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) @koba33 jako , że to mój rejon to jeden dzień z Zakopca mogę potowarzyszyć( chyba ,że całość robimy w jeden dzień to tylko niecałe 240km). Edytowane 1 Czerwca 2023 przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 W dniu 30.05.2023 o 13:14, koba33 napisał: Byłby ktoś chętny? Jestem chętny, odpowiada mi termin od 24-tego, jednakże dzień wcześniej mogę już być w Zakopanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 @leejoonidasdobrze temat czuję ....jesteś z Krakowa ? Bo można by machnąć Dunajca do Ujścia Jezuickiego i potem do Kraka setkę "wiślanką"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 Z Krakowa nie. Raczej bardzo blisko kolegi który rzucił propozycją zrobienia Velo Dunajec. Co do Twojej propozycji jazdy do ujścia i powrotu wiślanką do Krakowa to biorę taką opcję pod rozwagę. Jedna rzecz mnie martwi że pociągi od Suchej B. do Zakopca nie kursują z powodu remontu. Jak się zapakować z rowerem do autobusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 1 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2023 (edytowane) No do mnie na razie PKP nie śmiga wszystko rozkopane , ale już za chwilę( wakacje) uruchomią linię do Zakopca a zaczną fedrować z Rabki na Limanową. Do Zakopca jeździ multum rejsowych autobusów i jak "kierownik" ma humor to bierze rowery do luków bagażowych. Z Waszych terenów raczej żadko widuję autokary. Ale jest jeszcze jedna opcja. Często latam przez Słowację w rejony Bielska , Cieszyna . Można zrobić prawdziwe Velo Dunajec po biegu Czarnego Dunajca do Nowego Targu a dalej już po trasie szlaku. Ekspedycję zacząć ze Śląska .Po drodze piękne tereny ,widoki i wbijamy się na Dunajca. Edytowane 1 Czerwca 2023 przez pecio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koba33 Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 18 godzin temu, leejoonidas napisał: Jestem chętny, odpowiada mi termin od 24-tego, jednakże dzień wcześniej mogę już być w Zakopanem. Może sie zdzwonimy np. w niedzielę? mój tel 603057688 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2023 Jak coś to informujcie o ustaleniach. Chętnie z wami choć kawałek przejadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi