Marcinkkk Napisano 28 Maja 2023 Napisano 28 Maja 2023 (edytowane) Cześć wszystkim, Chciałbym zapytać o pomoc odnośnie sposobu planowania trasy. Od Niedawna posiadam Garmina edge 1040, do planowania trasy zawsze używałem komoot. Za tydzień jedziemy z dzieckiem trasa R10 ze Świnoujścia do Gdańska. Czy jest możliwość podzielenia trasy na krótsze odcinki (1 dniowe). Tydzień temu jeździliśmy troche po drawskim Parku 170km. Zrobiłem ślad w komoot i wyeksportowałem do Garmina. Problem był taki że garmin pokazywał ile zostało do końca całej trasy. Tutaj chciałem zapytać czy jak kupię kompoot premium i nim nakreśle wycieczkę wielodniową i następnie prześle do Garmina to czy Garmina to odczyta i będzie pokazywał ile zostało w danym dniu do miejsca noclegu ?. Dziękuję za pomoc. Edytowane 28 Maja 2023 przez Marcinkkk Cytuj
marcesco Napisano 30 Maja 2023 Napisano 30 Maja 2023 Nie znam funkcji wycieczki wielodniowej w komoocie, jest taka? A nie lepiej zrobić po prostu odcinki od 1 do X i każdego dnia wybierać kolejny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi