bbmaniek Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Ostatnio dotarły do mnie nowe buty Sandugo pierwsze wrażenie dobre buty wyglądaja na solidne ciekaw e jak w terenie się spiszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 27 Maja 2023 Udostępnij Napisano 27 Maja 2023 Jak trzymają rozmiar? Napisz coś więcej jak pojeździsz - kiedyś miałem je kupić od myfrienda Tonga z alli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbmaniek Napisano 28 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Maja 2023 Rozmiar Ok Kupiłem 45 i psują , na początku miałem obay co do numeracji ale obyło się na strachu . Na razie czekam jeszcze na zaślepki do butów jak dotrą to wtedy będę ję tetsował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi