DiMoonn Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Mam do wymiany oponę tubeless i w związku z tym chciałby, wymienić również wentyl. Obecnie mam Muc-off. Obręcze to DT Swiss XM421. Aluminium, symetryczne, 25 mm szerokość wewnętrzna, wysokość stożka 20 mm. Jest bardzo ładny, ale chyba nie najlepszej jakości, podobno firma zaprzestała sprzedaży nawet. No i pytanie – czy jest szczególnie polecana marka do obręczy aluminiowych mtb? DT Swiss oferuje pod własną marką. Przetestował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semtex Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Ja używam u siebie DT Swiss, u żony jakieś z Amazona, jakbym miał kupić drugi raz to brałbym te z Amazon. ( https://www.amazon.de/gp/product/B01NCX6EXL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Do takiej obręczy kupiłem zawory Schwalbe, coś takiego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtGD Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Co byś nie wziął, to pewnie będzie dobrze. Ja do tej obręczy jak i każdej innej, która nie jest pośrodku mocno wklęsła daję wentyle Mitas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi