DiMoonn Napisano 26 Maja 2023 Napisano 26 Maja 2023 Mam do wymiany oponę tubeless i w związku z tym chciałby, wymienić również wentyl. Obecnie mam Muc-off. Obręcze to DT Swiss XM421. Aluminium, symetryczne, 25 mm szerokość wewnętrzna, wysokość stożka 20 mm. Jest bardzo ładny, ale chyba nie najlepszej jakości, podobno firma zaprzestała sprzedaży nawet. No i pytanie – czy jest szczególnie polecana marka do obręczy aluminiowych mtb? DT Swiss oferuje pod własną marką. Przetestował ktoś? Cytuj
Semtex Napisano 26 Maja 2023 Napisano 26 Maja 2023 Ja używam u siebie DT Swiss, u żony jakieś z Amazona, jakbym miał kupić drugi raz to brałbym te z Amazon. ( https://www.amazon.de/gp/product/B01NCX6EXL/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 ) 1 Cytuj
chopmaz Napisano 26 Maja 2023 Napisano 26 Maja 2023 Do takiej obręczy kupiłem zawory Schwalbe, coś takiego: 1 Cytuj
ArtGD Napisano 26 Maja 2023 Napisano 26 Maja 2023 Co byś nie wziął, to pewnie będzie dobrze. Ja do tej obręczy jak i każdej innej, która nie jest pośrodku mocno wklęsła daję wentyle Mitas. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi