polop0123 Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 (edytowane) Witam, potrzebuję roweru elektrycznego do tej kwoty, najbardziej mi zależy na prędkości i zasięgu. Minimum żeby rozpędzał się do 40km/h i fajnie gdyby dało się na nim przejechać te 50km odległości, będę nim jeździł codziennie do pracy około 5km a zdarzy się pewnie też przejażdżka do lasu Myślałem nad DUOTTS C29. Edytowane 25 Maja 2023 przez polop0123 zapomniałem dopisać czegoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Pojazdy jeżdżące 40km/h to nie rowery. Odsyłam na inne forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 25 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi