piotrekek Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Siema . Jadąc po nierównościach strasznie drażni mnie stukanie tego plastiku z klamkomanetki. Czy tam jest jakiś zaczep z którego to wypadło czy po prostu muszę to jakoś od boku przykleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 (edytowane) Powinna być śrubka, widoczna od góry po maksymalnym wciśnięciu klamki. Przykręć zanim zgubisz ten element, jak ja w zeszłym roku. Daj na gwint Loctite, żeby się nie wykręcała. Edytowane 25 Maja 2023 przez TheJW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekek Napisano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Dzięki wielkie . Dokręcone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciorra Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Ten element lubi też pęknąć i wtedy klekocze jeszcze bardziej, u siebie wymieniałem już po obu stronach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi