ogieniblask Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Sprzedam koła Giant P-R2 Disc (przód 12x100mm, tył 12x142mm) o przebiegu ok. 200 km (wraz z oponami i tarczami hamulcowymi, bez kasety). Koła zostały zdjęte praktycznie zaraz po zakupie roweru. Pochodzą z modelu Giant Defy Advanced 2 i zgodnie z opisem na stronie producenta ich specyfikacja przedstawia się następująco: Obręcz - Giant P-R2 Disc, ETRTO: 22-622, wys. 25mm, Tubeless Ready, aluminium, Piasta - Giant, łożyska maszynowe, tarcza na 6 śrub, oś przelotowa 12mm, Szprychy - Sapim Race, [P]24/[T]24, Opony - Giant Gavia Fondo 1, 60TPI, R-Shield, tubeless, 700x32c, zalane mlekiem, Hamulce - tarcze Giant MPH [P]160mm/[T]140mm. Waga zestawu (wraz z oponami, tarczami hamulcowymi, mlekiem): Przód - 1492g, Tył (wraz z kasetą shimano 105 11-34) - 2066g. Preferuję odbiór osobisty w Częstochowie. Istnieje możliwość transportu kół w okolice Katowic, Gliwic, Krakowa, Radomska. Kontakt tel. 606 479 971, email lukasz.myga@gmail.com https://www.olx.pl/d/oferta/kola-szosowe-giant-p-r2-disc-road-plus-gravel-przebieg-200km-CID767-IDUHjuq.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogieniblask Napisano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Cena - 1000 zł do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Weryfikowałeś przednią piastę czy są tam faktycznie łożyska maszynowe? Nie konusy plus kulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogieniblask Napisano 25 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Nie weryfikowałem. Opis tak jak napisałem pochodzi ze specyfikacji roweru, z którego zdjąłem koła. Nie wiem na ile istnieje możliwość żeby Giant mijał się z prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogieniblask Napisano 2 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2023 Nowa cena - 799 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogieniblask Napisano 14 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 Sprzedane. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lipca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lipca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi