dybala3333 Napisano 24 Maja 2023 Napisano 24 Maja 2023 Siema Poszukuje roweru do jazdy po szosie oraz lasach myślałem o canyon Stoic 2 i chciałem dopytać czy da ktoś jakąś rade co do tego roweru. Oraz może poleci ktoś jakąś inną alternatywę podobnego roweru. do 5/6 tysięcy Cytuj
Wojcio Napisano 24 Maja 2023 Napisano 24 Maja 2023 (edytowane) Rower fajny, ale nie na asfalt a i w lesie lekki overkill, chyba, że to las w górach, albo są tam hopy, albo ostro ciśniesz po korzeniach. Nie wiem, czy na pewno szukasz podobnego roweru. Jak co, to szukaj też u dartmoora. Ale jak z terenówkami w mieście - bez sensu a ludzie jeżdżą (sam jeździłem). Edytowane 24 Maja 2023 przez Wojcio Cytuj
Mod Team KrissDeValnor Napisano 24 Maja 2023 Mod Team Napisano 24 Maja 2023 Do przelotowych i nie tylko tras, ale bez jakichś większych hop, to w zupełności wystarcza zwykły/podstawowy rower typu XC - oczywiście można się toczyć czymkolwiek i gdziekolwiek, a to już zależy od podejścia, chęci/kaprysu i możliwości finansowych. A po szosie i lasach, to ludzie na gravelach jeżdżą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi