pablo945 Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Witam Jako iż zmieniłem pozycję siedzenia na rowerze z 60 stopni na 70-90 stopni, moje obecne siodełko SELLEROYAL RESPIRO SOFT MODERATE 277mm x 182mm przestało być wygodne. Posiadam sztycę suntour ncx i zastanawiam się nad zakupem takiego siodełka do jazdy miejskiej, turystycznej na elektryku: https://www.szumgum.com/siodlo-selleroyal-premium-relaxed-90st-drifter-small-strengtex-unisex-zelowe-sprezyny-czarne.html?gclid=EAIaIQobChMIkse81veK_wIV_QSiAx3QsA9jEAYYBSABEgItWPD_BwE Tylko tutaj pojawia się pytanie czy amortyzator sztycy oraz takiego siodełka będą ze sobą współgrać? Nigdy takiej kombinacji nie testowałem stąd pytanie. Może ktoś zna jakieś lepsze siodełka turystyczne, żelowe amortyzowane do 300 zł? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 23 Maja 2023 Udostępnij Napisano 23 Maja 2023 Naprawdę sądzisz że na czymś takim będzie wygodnie ? Być może kilkanaście kilometrów po mieście da się na tym przejechać. Ale o dłuższych wypadach turystycznych zapomnij. Zresztą sam poszukaj na YT kanałów o turystyce i zobacz na czym jeżdżą ludzie którzy pokonują setki tysięcy kilometrów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi