Mati4456 Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Cześć! Pytanie do Was bo póki co nie odnalazłem tego co szukam. Poszukuję do max 4tys (może bliżej 3.5 żeby na serwis zerowy zostało) MTB. Chciałbym zacząć coś z jeżdżeniem po lekkich leśnych ścieżkach, ale i aby do miasta się nadał. Jestem dość wysoki bo 188cm, pierwszy "lekko poważniejszy rower". Zwróciłem uwagę na Indiana X7 ale martwi mnie brak serwisu, Giant Roam 1 totalnie mi się nie podoba wyglądem 🙁 a na tym też mi zależy. Trek w tej cenie nie jest dobrze oceniany, a nie znam się na tyle żeby kupić używkę. Możecie polecić mi jakieś marki i modele warte uwagi? Dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 (edytowane) Expl 540 ew. ostatnio natrafiłem na taką o promkę, całkiem sensownie wyposażona Sensa https://szybkierowery.pl/produkt/sensa-livigno-evo-comp-ltd/ Edytowane 22 Maja 2023 przez keltu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi