Molekpl Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Mam rebę pod boost i koło, nie mam ośki. Dokładny model Reba RL Model ID: FS-REBA-RL-A8. Szukając w instrukcji wychodzi, że ma być Maxle Stealth. W katalogu w częściach zamiennych znalazłem długość i wymiary tej ośki. Dobrze kombinuję, że potrzebuje ośki o takich wymiarach 158 długość, gwint 9mm ? Jeśli tak to kupić oryginał za... 150zł czy wystarczy chińczyk o takich wymiarach za 50zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Ten chińczyk jest taki tani, bo oszcżędzili na jakości. Nie kupuj go, bo jak pęknie, to możesz miec poważny wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackFrost Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 @Molekpl Jak chcesz to mogę Ci sprzedać fabryczną oś Maxle stealth 15x110 ze swojej Reby A9. Nie używam jej od roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 SIę doczekać nie mogłem i zamówiłem ztto z ali, jak coś będzie nie tak to się odezwę Jackforest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 niecierpliwy to teraz jeszcze dwa tygodnie czekania i już będziesz miał swój chiński badziew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 26 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 "niecierpliwy to teraz jeszcze dwa tygodnie czekania i już będziesz miał swój chiński badziew" Takie komentarze to złoto forów. Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 proszę bardzo może to i chiński szajs - ale za to trzeba długo czekać jest logika - są zakupy 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2023 Jakby ktoś szukał w przyszłości to moge polecić te chińskie sztywne osie. Bardzo dobra jakość wykonania, gwint idealny, zrobiłem już 2k km na tym i od pierwszego przykręcenia nie dotknąłem bo nie ma potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi