gad Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 (edytowane) Zmieniłem napęd z 3x10 na 1x10 Zostawiłem środkowy blat i stare kominy do przykręcania blatu okazały się za długie. Musiałem dać po 2 podkładki, ale dałem je pomiędzy zębatkę a pająka od strony wewnętrznej jak na zdjęciach. Czy lepiej jest dać podkładki pod śrubę od strony zewnętrznej? Edytowane 21 Maja 2023 przez gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Ja tam nie wiem, ale po pierwsze zmieniłeś linie łańcucha, po drugie wygląda to ohydnie. Daj te podkładki pod komin z drugiej strony zębatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gad Napisano 21 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 (edytowane) To jest rozwiązanie tymczasowe, będzie nowy blat 34 i nowe krótsze kominy Teraz zrobię tak jak napisałeś, blat do pająka i podkładki z drugiej strony. Tylko czy wtedy łańcuch nie będzie opierał się na pająku? Edytowane 21 Maja 2023 przez gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 To sprawdź. Ale mnie się wydaje że te podkładki wyłażą poza pająk i łańcuch się nie opiera o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi