Gość Robert Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Cześć. Jaka torbę transportowa na składaka polecacie? Rower po złożeniu ma wymiary 97*66*44 cm. Przeglądałem oferty w Internecie ale nie mogę się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Greg1 Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 pytkum Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Dimpa ma wymiary 65x22x65 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Greg1 Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Zasugerowałem się rowerem wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Robert Napisano 26 Maja 2023 Udostępnij Napisano 26 Maja 2023 Udało się zakupić torbę gospodarczą ( cokolwiek to znaczy:)) o wymiarach spokojnie mieszczących pojazd. Nie będę uprawiał krypto reklamy, jeśli ktoś będzie potrzebował to znajdzie na torby gospodarcze.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Robert
Cześć.
Jaka torbę transportowa na składaka polecacie? Rower po złożeniu ma wymiary 97*66*44 cm. Przeglądałem oferty w Internecie ale nie mogę się zdecydować.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi