R4Vr Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Witam, czy ktoś się orientuje czy w Jeleniej Górze lub w okolicach jest możliwość zmierzenia i dobrania siodełka w którymś ze sklepów, do Jeleniej Góry mam najbliżej jeśli chodzi o miasta z taką ilością sklepów rowerowych, albo może w okolicach Jeleniej jest jakiś sklep który oferuje taką możliwość, nie chcę kupować siodła w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Bontrager oferuje 30 dniowy okres próbny. Ustal tylko w sklepie czy w przypadku zwrotu dostaniesz gotówkę do ręki czy kredyt na zakupy u nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Popieram, skorzystałem z tej rady i jestem zadowolony. Bontrager to marka Treka, więc znajdziesz go w sklepach z Trekiem. Warto też dla jeszcze jednej rzeczy - sklep ma stołek do pomiaru rozstawu kości kulszowych, to znacznie pomaga w doborze siodełka. Znając tę liczbę można już później kupować w necie ale akurat w przypadku siodełka wolę zakupy stacjonarne, w zaprzyjaźnionym sklepie. Jeszcze jedno - siodełka można wymieniać w ciągu 30 dni do woli, więc prawdopodobieństwo trafienia tego jedynego jest całkiem spore ale mimo to warto skorzystać z z rady @chrismel w pełnym brzmieniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4Vr Napisano 22 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 Dzięki panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi