R4Vr Napisano 21 Maja 2023 Napisano 21 Maja 2023 Witam, czy ktoś się orientuje czy w Jeleniej Górze lub w okolicach jest możliwość zmierzenia i dobrania siodełka w którymś ze sklepów, do Jeleniej Góry mam najbliżej jeśli chodzi o miasta z taką ilością sklepów rowerowych, albo może w okolicach Jeleniej jest jakiś sklep który oferuje taką możliwość, nie chcę kupować siodła w ciemno. Cytuj
chrismel Napisano 21 Maja 2023 Napisano 21 Maja 2023 Bontrager oferuje 30 dniowy okres próbny. Ustal tylko w sklepie czy w przypadku zwrotu dostaniesz gotówkę do ręki czy kredyt na zakupy u nich. 1 Cytuj
spidelli Napisano 22 Maja 2023 Napisano 22 Maja 2023 Popieram, skorzystałem z tej rady i jestem zadowolony. Bontrager to marka Treka, więc znajdziesz go w sklepach z Trekiem. Warto też dla jeszcze jednej rzeczy - sklep ma stołek do pomiaru rozstawu kości kulszowych, to znacznie pomaga w doborze siodełka. Znając tę liczbę można już później kupować w necie ale akurat w przypadku siodełka wolę zakupy stacjonarne, w zaprzyjaźnionym sklepie. Jeszcze jedno - siodełka można wymieniać w ciągu 30 dni do woli, więc prawdopodobieństwo trafienia tego jedynego jest całkiem spore ale mimo to warto skorzystać z z rady @chrismel w pełnym brzmieniu 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi