krzyzakov Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 W rowerowym mówią, że nie. A według mnie, mam znacznie za dużo ruchu jałowego. Układ nie jest zapowietrzony - zadziałanie jest twarde, a nie gąbczaste. Hamując dwoma palcami przycinam sobie pozostałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 21 Maja 2023 Udostępnij Napisano 21 Maja 2023 Który model GRXa? Servo Wave skracający punkt łapania jest z tego co wiem od 800, niższe nie mają. W jaki sposób masz ułożone dłonie, którymi palcami hamujesz? Odnośnie regulacji, to instrukcja sprzedawcy ma opisane ustawianie odległości klamki i punktu zadziałania. Pierwszą regulację powinny mieć wszystkie, drugą tylko kilka modeli. https://si.shimano.com/pl/pdfs/dm/GADBR01/DM-GADBR01.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi