mr_lynx Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Zaczynam dopiero swoją przygodę z rowerami, markę kojarzę mam okazję dostać ten za darmo ale chciałbym zapytać czy ktoś może powiedzieć coś więcej ? Rower przyjedzie do mnie z Włoch ma jakieś tam elementy carbonowe nic więcej nie wiem. Ile może być wart ? Bo jeśli zbyt dużo to też się zastanawiam czy go przyjmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 (edytowane) 1. Rowery mają rozmiary a ten jest bardzo mały 2. Na oko ~10 letnia rama WYGLĄDAJĄCA JAK specialized venge. Nie napisałem, że to specialized venge bo chińczycy zrobili więcej podróbek niż spec oryginalnych ram 3. Realnie można za to wziąć może 5k (jeśli legit), te rowery długo wiszą w ogłoszeniach. We Włoszech warty mniej, na zachodzie używane rowery są tańsze niż u nas Edytowane 16 Maja 2023 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr_lynx Napisano 16 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Nie no rower legit na pewno zresztą ciagle zmieniają tam rowery i maja o nich raczej pojęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 17 Maja 2023 Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 12 godzin temu, Mihau_ napisał: na zachodzie używane rowery są tańsze niż u nas Nie wiem skąd taki wniosek, jak od czasu do czasu przeglądam niemiecki Ebay Kleinanzeigen (taki odpowiednik naszego olx) to mam odmienne wrażenie widząc ceny ich szrotów, na które u nas nawet by nikt nie spojrzał - szczególnie jak widzę na naszym olx jakieś całkiem niezłe rowery w dość atrakcyjnej a przynajmniej normalnej cenie ale dużo tańsze niż na Ebay Kleinanzeigen i z komentarzem, że zostały sprowadzone z Niemiec, to od razu przed oczami mam obrazek w jaki sposób one zostały sprowadzone... pod osłoną nocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 17 Maja 2023 Udostępnij Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Specialized Venge Comp 2010 ---> Pokaz go z drugiej strony, zobaczymy co tam siedzi. Jest duża szansa że to "replika". Edytowane 17 Maja 2023 przez KNKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi