Hubert102 Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Witam. Tak jak w temacie. Czy mogę bezpiecznie kupić rower na bikester.pl? Bardzo proszę o informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Jeden z pewniejszych sklepów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert102 Napisano 16 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 naprawdę? W internecie spotkałem się z opiniami że zwlekają z wysyłką bo wysyłają z Niemiec itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 (edytowane) W 2016 r. nie mieli (chyba) żadnych opinii. Wrzuć sobie w wyszukwarkę forumową jak dużo ludzi wrzuca linki z tego sklepu. Jakby coś było nie tak to z pewnością nie omieszkaliby podzielić się opiniami, szczególnie negatywnymi. Ale generalnie jak Ci zależy na czasie to kupuj stacjonarnie, bo każdy internetowy sklep, nawet najlepszy, może mieć poślizg. Edytowane 16 Maja 2023 przez chudzinki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Wysyłają z Niemiec bo to niemiecki sklep. Nie wiem co to znaczy "zwlekają" ale z doświadczenia wiem, że trzymają się podanych czasów wysyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Zamawiałem w ubiegłym roku hamulce Magury w bikester.pl i żadnego problemu nie było. Realizacja szybka i obsługa na wysokim poziomie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Choro98 Napisano 24 Maja 2023 Udostępnij Napisano 24 Maja 2023 Zamawiałem rower 17 maja, odjąć święto w Niemczech 18.05, przyjechał 23.05. Przywiozła jakaś firma typu Raben(taka od gabarytow). Po złożeniu okazało się, że linka od przerzutki była przetarta i dostałem info ze sklepu, że mam się skontaktować z lokalnym serwisem, przesłać cenę i zwrócą mi koszty ewentualnej naprawy. Więc na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargenn Napisano 25 Maja 2023 Udostępnij Napisano 25 Maja 2023 Bardzo polecam ten sklep, zamawiałem tam rower - po złożeniu zero problemów. Zamawiałem już rowery, odzież, trenażer i tak dalej - na promocjach mają bardzo konkurencyjne ceny. Idzie z Niemiec, więc chwilę to trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentos Napisano 31 Maja 2023 Udostępnij Napisano 31 Maja 2023 Kupowałem, przymierzałem, zwracałem, anulowałem, wybrzydzałem, ale bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi