martingg Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Cześć, szukam dla dziewczyny uniwersalnego mtb na małe górki i równiny ze względu na to iż ma 163cm wzrostu chce 27,5 a nie 29 koła no mało istotne. Ktoś coś poleci? Klucz to waga, jak najlżejszy, resztę można z czasem zmienić jak będzie chciała. Ktoś coś poleci? Ostatnio kupowałem rower 5 lat temu także wypadłem z obiegu poza tym iż ceny poszły o 50% do góry. Tyle wiem budżet 5k powiedzmy, ale jak warto to mogę dołożyć do tych 7000 ~~ jeździ "dużo" potrafi wsiąść i zniknąć na cały dzień i zrobić 100-150km także to jej małe "hobby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Ustaw sobie w sklepach filtry, czyli cena + koła, szukaj i wrzucaj tutaj linki do porównania. Wielu producentów do rozmiarów S wkłada koło 27.5 cala. https://allegro.pl/oferta/rower-kellys-mystery-70-2023-rozmiar-s-27-5-13613220139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Jak ma być lekki i lekko się toczyć to załóż sobie budżet w okolicach 5-5,5k, a resztę przeznacz na lżejsze koła od daveo, lemonbike, szobakbike, fitwheels itp. Da to więcej niż zakup lżejszego za 7k na i tak pewnie średnich kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 16 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 Zerknij na Rockridera Explore 540. Najmniejszy rozmiar ma koła 27,5 cala, aczkolwiek osobiście nie skreślałbym rowerów z kołami 29 i małą ramą, ale wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi