Mondeus87 Napisano 14 Maja 2023 Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 Witam grupę! Czy orientuje się ktoś (a może używa) czy można użyć jakiejś innej manetki blokady niż OneLoc lub TwistLoc z amorkiem SID Select ? Nejlepiej jeśli by była opcja w systemie I-Spec EV dla Shimano. Pytam ponieważ Twist jest dla mnie niewygodny a dodatkowo nie podobają się mi te fabryczne gripy których powinno się używać. Jestem "fanem" gripów ESI. Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 Jedyne co podobno działa to manetka DT Swiss L2. O manetkach z mocowaniem I-Spec raczej można pomarzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeus87 Napisano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 @bogus dzięki wielkie, wygląda świetnie. Bardziej profesjonalnie od RS OneLoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 Możesz potwierdzić że faktycznie działa ? Rozumiem że wersję 2 stopniową trzeba zakupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeus87 Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 (edytowane) @HarveyDent Ostatecznie zamontowałem OneLoc. Generalnie nie wygląda tak źle. Zostałem przekonany do zakupu RS przez serwis, gdzie mieli właśnie manetke DT Swissa, ale powiedziano mi żeby nie kombinowac...posluchałem opinii, wziąłem OneLoc i jest OK. Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Mondeus87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 9 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 OneLoc'a znam bo też założyłem zamiast tego nieszczęsnego pokrętła. Ale drażni me poczucie estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mondeus87 Napisano 9 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2023 no to witam w klubie ale da sie przyzwyczaić. Może RS coś nowego niedługo wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi