eryczeku Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Hej! Poszukuje roweru, do 4000 pln Jestem totalnym amatorem i sie nie znam Konkretniej, poszukuje roweru do uniwersalnej jazdy tj. czasami po jakims lesie, czasem po asfalcie Co polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cross90 Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Po lesie, tzn. Po szutrach w lesie? Czy po lesie, po lesie? Między drzewami?😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Haha, po sciezkach w lesie, na ktorych raz na jakis czas znajdzie sie jakis korzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Ktos cos poleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 najbardziej "uniwersalnym" rowerem jest rower crossowy, może nie za 4k ale trochę ponad kupisz giant roam 1, warto dorzucić do powietrznego widelca i sensownego napedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 W granicach 3,5k na 10x1 ze sprzęgłem, carbonowym widelcem, sztywną osią, na mleku. Korzenie to się na wigry 3 pokonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 13 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Co to za model kolego? Panowie, jaki rozmiar ramy na 183 cm wzrostu oraz ok. 90kg wagi? Jestem totalnie zielony... Giant roam 1 mnie zainteresowal, ale nie wiem w jaki rozmiar celowac. Zaczynam swoja przygode z rowerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 14 Maja 2023 Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 Cytat Giant roam 1 mnie zainteresowal, ale nie wiem w jaki rozmiar celowac L Cytat Co to za model kolego? Jego frankenstein, unikat, "jedyny taki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 14 Maja 2023 Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 11 godzin temu, eryczeku napisał: Co to za model kolego? No przecież napisane na ramie, że to Trek Peak 29 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 14 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Maja 2023 Dziekuje panowie. Na pewno zdecyduje sie na gianti albo treka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 15 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Jutro smigam kupic gianti roam 1 Jestem ciekaw czy bede zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdam43 Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 @Greg1Chyba Aceent Peak 29 🤫 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 15 Maja 2023 Udostępnij Napisano 15 Maja 2023 Cytat Chyba Aceent Peak 29 🤫 O, faktycznie napisałem Trek 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert102 Napisano 16 Maja 2023 Udostępnij Napisano 16 Maja 2023 18 godzin temu, eryczeku napisał: Jutro smigam kupic gianti roam 1 Jestem ciekaw czy bede zadowolony. Daj znać proszę czy jesteś zadowolony z zakupu i jak Ci się na tym sprzęcie siedzi. W mojej okolicy nie mają rowerów Gianta a nie chcę w ciemno kupować. Jestem od Ciebie 1cm niższy więc będę miał w miarę porównanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eryczeku Napisano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2023 Jest mega Jezdzi sie super, wielkich porownan nie mam poniewaz jest to moj pierwszy rower, ale potrafi sie fajnie rozpedzic w miescie no i w lesie tez daje rade. Siedzi sie wygodnie, wzialem rozmiar L. Poki co nie mam zadnych zarzutow, wszystko na plus. Takze okiem laika- serdecznie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi