grindz0ne Napisano 13 Maja 2023 Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Nie wiem czy już było , ale świetna alternatywa dla posiadaczy jak na chwilę obecną tylko rowerów z kołami 29 cali w systemie bezdętkowym. https://magazynbike.pl/2023/05/10/nowa-wkladka-do-opon-vittoria-air-liner-light-test/ Edytowane 13 Maja 2023 przez grindz0ne Cytuj
RabbitHood Napisano 13 Maja 2023 Napisano 13 Maja 2023 Nie jestem fanem insertów (chociaż nigdy z nimi nie jeździłem!) - po prostu jak dla mnie to kolejna waga "na kole" - a te są najgorsze w rowerze. Dodatkowo większa szansa, że ułoży się to nie symetrycznie i podejrzewam, że będzie czuć "bicie". Cytuj
pecio Napisano 13 Maja 2023 Napisano 13 Maja 2023 Żaden nowy pomysł. Zmienia się tylko forma. Lata temu w opony do DH czy enduraków ładowałem hydrauliczne pianki. Wszystko w celu ochrony przed dobiciem. Po testach temat porzuciłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi