grindz0ne Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Nie wiem czy już było , ale świetna alternatywa dla posiadaczy jak na chwilę obecną tylko rowerów z kołami 29 cali w systemie bezdętkowym. https://magazynbike.pl/2023/05/10/nowa-wkladka-do-opon-vittoria-air-liner-light-test/ Edytowane 13 Maja 2023 przez grindz0ne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Nie jestem fanem insertów (chociaż nigdy z nimi nie jeździłem!) - po prostu jak dla mnie to kolejna waga "na kole" - a te są najgorsze w rowerze. Dodatkowo większa szansa, że ułoży się to nie symetrycznie i podejrzewam, że będzie czuć "bicie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecio Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 Żaden nowy pomysł. Zmienia się tylko forma. Lata temu w opony do DH czy enduraków ładowałem hydrauliczne pianki. Wszystko w celu ochrony przed dobiciem. Po testach temat porzuciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi