DARX667 Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Siemanko, chciałem dzisiaj odpowietrzyć hamulec przedni w swoim gravelu i okazało się że płyn nie chce się w ogóle przepompować. Odkręciłem przewód od zacisku i przepompowałem przez sam zacisk płyn przepływa bez problemu. Natomiast gdy wkręciłem strzykawkę w klamkę i próbowałem przepompować , płyn ze strzykawki ani drgnął. Pompowałem też klamką i nic. Z powrotem przykręciłem przewód do zacisku i zacząłem pompować klamką to resztki płynu z zacisku wypływają. Co może być problemem? Edytowane 13 Maja 2023 przez DARX667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolek Napisano 13 Maja 2023 Udostępnij Napisano 13 Maja 2023 W przypadku standardowej klamki oznaczało by to że tłoczek w klamce nie cofnął się odpowiednio daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi