niebieskiczerwony Napisano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2023 @DiMoonnA według mnie prawdopodobnie jest tak, że tworzywo buta jest delikatniejsze dla prętów niż ten mosiądz, ale mosiężne bloki prawie z tymi prętami nie pracują (przy moim stylu jazdy). Podczas pedałowania idzie główny ucisk od podeszwy buta z góry i lekkie pociągnięcie pręta od dołu przez blok. Tak czy owak wszelkie hipotezy będą przeze mnie zweryfikowane gdzieś dopiero za 2 lata. Jeszcze z rok zanim zmienię bloki i pedały i z rok zanim będę widział jakieś skutki stalowych bloków + prętów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Full.Diver Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 Tak wyglądają moje Time XC po 2tys km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiMoonn Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 W dniu 7.06.2023 o 17:49, niebieskiczerwony napisał: ale mosiężne bloki prawie z tymi prętami nie pracują (przy moim stylu jazdy) Chyba się mulisz. Ale nie ma jak to zweryfikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niebieskiczerwony Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 9 godzin temu, Full.Diver napisał: Tak wyglądają moje Time XC po 2tys km. Strasznie styrane jak na taki dystans. Gdzie i jak jeździłeś? Czy może aż tak trwałość obniżyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Full.Diver Napisano 13 Czerwca 2023 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2023 500km to Beskid Śląski po trasach pieszych 1500km to głównie Kampinoski Park Narodowy, Mazowiecki Park Krajobrazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi