Royber Napisano 11 Maja 2023 Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Czy korba ww. jeżeli jest opisana na 7,8 rzędowe, będzie kompatybilna przy 9 rzędach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Będzie kompatybilna z napędem 9s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royber Napisano 11 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Spoko, a masz może jakaś wiedzę na ten temat czy warty sprzęt uwagi. Nie mam jakiś dużych wymagań, a widzę ze cena spoko, tylko nie wiem jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Wiedzy nie mam na temat tego modelu, ale nie spodziewam się fajerwerków po tym produkcie. Wymiennych blatów z tego co widzę nie ma, więc w przypadku zużycia i tak całą korba leci w kosz, chociaż za 95 zł to nie za bardzo opłacałoby się kupić oddzielnie sam blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi