jswlaski Napisano 10 Maja 2023 Napisano 10 Maja 2023 Cześć! Szukałem roweru Oreba H30 laufey L Gold. W tym sklepie jest mocno taniej niż w PL. Czy ktoś ma doświadczenie z nimi? Boje się wtopić https://www.ibksport.eu/orbea-laufey-h30-2022-golden-sand/p?gad=1&gclid=CjwKCAjwge2iBhBBEiwAfXDBR8VpWJIbEEh_7qUKorByI5uw8y6ZSKGlfdzKNxLknyoP4VpIFerFdRoCB7cQAvD_BwE Cytuj
Mihau_ Napisano 10 Maja 2023 Napisano 10 Maja 2023 Niby na stronie orbea są podani jako dystrybutor Cytuj
jswlaski Napisano 13 Grudnia 2023 Autor Napisano 13 Grudnia 2023 Rower działa bez zarzutu. Sam proces zakupu mógłby przebiegać sprawniej. Z początku zamówiłem rower, ściągneli pieniadze z konta. Na odp. Mailem czemu status się nie zmienia czekalem tydzień a telefonicznie dowiedzialem sie, że zamowiony rower ma jakieś uszkodzenia bo to ostatnia sztuka w tym rozmiarze. Po dalszym kontakcie email zobaczylem te uszkodzenia i zaproponowano mi rekompensate 100% lub rower ze zmniejszoną ceną. Były to ledwo dostrzegalne skazy aluminium. Ostatecznie sprzęt dotarł do mnie bez droppera i siodła o czym zostałem poinformowany w mailu, że technik zapomniał spakować tych elementów i dotarły kilka dni później. A tak to dostawa furgonem z windą pod sam dom, kurier dzwonił do mnie i dostalem chyba 100 euro zniżki. Także miesiac zwłoki ale zniżka była tego warta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi