B4artek Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 mam problem zamówiłem piastę darmoor reel pro v2 32h na przednie koło i obręcz dartmoor fortress v2 26 cali 32h i nie wiem jak wymierzyć lub jak dobrać odpowiednią długość szprych liczę że ktoś wie i pomoże. z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 Są w necie kalkulatory . https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=kalkulator+długości+szprych Myślę że któryś zadziała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_288 Napisano 9 Maja 2023 Udostępnij Napisano 9 Maja 2023 Chyba 260 i 258, zobacz w katalogach darmoora bo tam to było rozpisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi