Ann5811 Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Hey, szukam dla siebie roweru do 4 tys zł. Rozważam crossowe i ewentualnie mtb. Jazda głównie po mieście plus sezonowo wycieczki rowerowe, dlatego myślę, ze bardziej nada się cross. Nie znam się totalnie na tej tematyce. Wzrost 172 waga 62. Proszę o polecenie kilku modeli z ewentualnymi zaletami. Z góry dziękuję, Ann Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Dorzuć kilka stów i masz gianta roam 1 albo riverside 920. Mają sensowne napędy, hydrauliczne hamulce i powietrzne widelce, niczego więcej w rowerze crossowym do szczęścia nie potrzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur85 Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Dołożenie kilkuset złotych to dobry pomysł, tak jak kolega wyżej pisze, propozycje też ciekawe, tylko zasugerowałbym zamiast Gianta Roam ich linię projektowaną specjalnie dla kobiet i model Rove 1, to dokładnie to samo tylko z inną geometrią https://bmsbike.com/product-pol-1243085-Rower-damski-Giant-Liv-Rove-1-DD-2022-Dark-Eclipse.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ann5811 Napisano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 ooo poczytam, dzieki. W sumie to mam jeszcze jedno pytanie, czy cross to dobry wybor, jesli w mojej okolicy jest sporo dluzszych podjazdow/ wzniesien takich 10-15%. Cross w tym wypadku bedzie odpowiedni czy raczej rozwazyc jakis inny rodzaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 nie ma znaczenia typ roweru tylko konfiguracja napędu w konkretnym modelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi