Royber Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Witam forumowiczów. Potrzebuje rady. Chcę kupić korbę 3 rzędową i przerzutkę przednią. Na co muszę zwrócić uwagę przy zakupie, co zmierzyć. Manetki mam Sram x5 Triger a kasetę Sram PG-970 9 rzędową 11-34. Przerzutkę przednią (na razie) Sram X4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graveloiksctrailowka Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Teren płaski? Wybierz 1x9, będziesz mieć oval + narrow wide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royber Napisano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Nie, mieszany teren, a manetki i kasetę już mam nowe zamontowane. Kupiłem korbę Shimano FC-M371 i przerzutkę FD-M371 ale przerzutka nie chciała zejść w pełni na dół. Tak jak by się blokowała. Nie wiem czy to była wina przerzutki tylniej czy przedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graveloiksctrailowka Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Ale która przerzutka nie chce zejść w pełni na dół? Przednia czy tylna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Royber Napisano 8 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Przednia, blokuje ją rama roweru. A o co chodzi z oval + narrow wide? To jest stary 10 letni rower RockRider z Decathlonu, ale mam do niego sentyment i chcę go odświeżyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 8 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi