Aroskr678 Napisano 7 Maja 2023 Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Witam, moja stara korba jest w okropnym stanie i nie nadaje się do użytku (łańcuch przeskakuje i rower się nie rozpędza). Moim problemem jest to, że moja aktualna korba nie ma takiej samej głębokości przez co ociera o ramę a łańcuch idzie pod skosem i nie mam wszystkich biegów. Czy zakup srebrnej korby firmy Cpi coda na zdjęciu będzie odpowiednim zamiennikiem i rozwiążą się wszystkie problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 To, że nie działają wszystkie przełożenia jest winą złej regulacji. Ocierająca korba świadczy o złej długości osi suportu. Korba, którą chcesz kupić jest niewiele warta. Lepiej kupić coś sprawdzonego z Shimano lub Sram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aroskr678 Napisano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Jest możliwe wymienić samą oś suportu czy musiałbym zakupić cały element? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 7 Maja 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Wymienia się całość, a długość osi dobiera się do modelu korby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi