bardakon Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Dzień dobry, gdzie w Warszawie można zrobić pełny przegląd foxa rp23 w przystępnej cenie? W Warszawie w cennikach widzę po 550/600 zł a mam wysyłkowo da się to zrobić za 400 ale to w Bochni albo gdzieś Dolny Śląsk. Czy w stolicy są jakieś mniejsze warsztaty z niższymi cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Wielu użytkowników tego forum nie widzi problemu z zakupem roweru wysyłkowo bez jakiejkolwiek przymiarki, a Ty boisz się wysłać damper za parę stów do polecanych przez wielu serwisów? Poza tym 400 / 560, czy 600 to tak na dobry początek przy serwisie dampera, bo jak będą jakieś niespodzianki to może być i 1000 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bardakon Napisano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Przy okazji chciałbym zlecić full serwis roweru, a nawet dwóch. Edytowane 7 Maja 2023 przez bardakon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 7 Maja 2023 Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 Ja korzystałem z Biciclety https://www.bicykleta.pl. To autoryzowany serwis fox i zrobią ci resztę roweru. Przy porównywaniu cen koniecznie sprawdzaj, czy podane są z częściami czy bez. Poza tym między pełnym serwisem a „lower leg” Service jest duża różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 Poza, poza tym to cena usługi jest najmniejszym problemem. Po dzwoń po serwisach i zapytaj o terminy 😛 Na przyszłość takie sprawy załatwia się między listopadem, a lutym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkxtr Napisano 8 Maja 2023 Udostępnij Napisano 8 Maja 2023 @bardakon możesz zlecić serwis mnie: https://serwisbajka.pl/amortyzacja/ W razie potrzeby pisz proszę PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi