kamilodirt Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Siemka, ostatnio zacząłem składać kolejny rower, tym razem Dartmoor 26player i jestem w trakcie zaplątania kół. I takie pytanie mam taką oś i czy jest szansa założyć pegi? Tak wiem pegi się przykręca ale nie mam innych piast, A szkoda mi kasy coś takiego wymyśliłem. Ale czy takie "nakręteczki" dadzą sobie radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Musisz mieć piastę przykręcaną nakretkami a nie na szybkozamykacz. Jak coś robić to porządnie. Staniesz na takie kombinowane pegi i zrobisz sobie kuku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 5 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Hmm, a jest możliwość przerobienia takiej piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi