Pawelekgit Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Witam. Wymieniam sobie suport bb mt500 i w starym nie miałem tulejki takiej dystansowej. Po co ona jest? Mam ją założyć? Jest jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) Załóż, choćby tę starą. O ile chodzi Ci o te pomiędzy miskami. Ona uszczelnia łożyska od wewnątrz. A jeżeli chodzi Ci o te podkładkę dystansową to zajrzyj do instrukcji, bo ją montuje się lub nie w zależności od szerokości mufy suportu. Edytowane 5 Maja 2023 przez Maciek.B 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Masz stary suport? Zmierz ile "wystaje ponad mufę i będziesz wiedział czy musisz coś podkładać czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelekgit Napisano 5 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Dzięki Panowie za odpowiedzi. Już wiem o co chodzi. Mufy są 89,5/92mm. Ja mam 92mm, podkładka 2,5mm dołączona w zestawie dotyczy tych 89,5mm. Już po operacji. Pierwszy raz wymieniałem, stąd nie wiedziałem. Dziękuję za zainteresowanie. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi