2wheels4ever Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Jakieś sprawdzone patenty? 😃 Koło tylne z kasetą i ogumieniem. Przewóz rowerem trekkingowym z męską ramą albo miejskim z damską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Tylko raz przewoziłem. Przywiązałem taśmami gumowymi (expanderami) do plecaka. I dowiozłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Ja woziłem na plecaku, choć bez opony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Godzinę temu, Garlock napisał: Tylko raz przewoziłem. Przywiązałem taśmami gumowymi (expanderami) do plecaka. I dowiozłem. Robiłem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 5 Maja 2023 Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Wszystko zależy jak daleko - pół kilometra to i w ręce przewieziesz, 50 km to przymocowane do plecaka bym nie chciał wieźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Nie jest to wygodne ale alternatywy są jeszcze mniej. Może jakby był jakiś płaski i długi bagażnik, to by dało rade jakoś na wierzch zamocować. Równolegle do roweru nie zmieści się, będzie się nogą zahaczać. Zależ kto jaki ma plecak, mi udawało się tak, że do kasku prawie nie dochodziło. Problem był przy wsiadaniu i zsiadaniu, bo haczyło o siodełko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 6 Maja 2023 Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Można przyczepić do bagażnika 2 długie dechy (listwy) i na nich położyć koło. Nie testowałem, ale może działać (jak się ma bagażnik, ja nie mam). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi