Jacool85 Napisano 30 Października Udostępnij Napisano 30 Października Od jakiegoś czasu użytkuje BS 200 I mam dwa pytania 1. Czy jak dojadę do celu po śladzie gpx to mogę w jakiś sposób wgrać nowy ślad? Bo licznik zachowuje się jakby nie był sparowany i aplikacja mi go nie widzi. Dopiero jak klikę zakończ aktywność, to synchronizuje się z telefonem. 2. Czy można w czasie nawigacji ją zakończyć? Chodzi o to, że jak jadę z punktu A do punktu B, a w międzyczasie chce zmienić trasę, ale bez wgrywania nowego śladu, to czy są się gdzieś kliknąć "zakończ nawigowanie" żeby nie pokazywał, że zobaczyłem z trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keltu Napisano Wtorek o 20:02 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:02 Obecnie ten licznik w dobrej cenie na Ali: https://www.pepper.pl/promocje/komputer-igpsport-bsc200c-925652 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi