velserdelante Napisano 3 Maja 2023 Udostępnij Napisano 3 Maja 2023 Witam, poszukuje roweru trekkingowego w rozmiarze 63 cm (rura pod siodłowa). Klasyczna rama stalowa pod oponę 35 z bieżnikiem. Zależy mi na zadbanej ramie najlepiej z zewnętrzna przerzutką, resztę sobie z czasem przerobie pod siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 4 Maja 2023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 Dla pewności zapytam, jeżdziłeś już na tak dużej ramie? Mam 2 metry wzrostu i też czaiłem się na coś dużego, skończyłem na mniejszym rozwiązaniu 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velserdelante Napisano 4 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2023 TomaszU84 tak, przejechałem się na miejskim rowerze o klasycznej ramie rozmiar 64 cm, niestety nie kupiłem bo miał za dużo rdzy a z rdzą jest jak z próchnicą - można to olać i żyć dalej ale do czasu. Ja mam 188 cm i szukam właśnie 62 / 63 cm w klasycznej geometrii ramy, miałem nową szosę w slopingowej ramie r. 58 i była za mała a ta sztyca wysunięta o "pół metra" jakoś mnie nie satysfakcjonowała. P.S. mam ręce i nogi dłuższe niż ustawa przewiduje a poza tym uwielbiam klasyczne ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi